KENNIS PRAKTIJK VERTROUWEN

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

KANTOOR EN ERVARING

DMR Law Office is opgericht door Dorota Monika Rosiak, advocate met meer dan 25 jaar professionele ervaring in het verlenen van juridische diensten aan binnen- en buitenlandse Cliënten: ondernemingen, instellingen en particulieren.
In de jaren 1998-2016 was ze partner bij een van de grootste en oudste advocatenkantoren in Gdańsk. Sinds 2016 runt ze haar eigen advocatenkantoor, DMR LAW.

Dorota Rosiak is sinds 1994 lid van de Orde van Advocaten van Gdańsk; lid van de Commissie Buitenlandse Zaken van deze Kamer alsook lid van de Nederlands-Poolse Kamer van Koophandel.

Vloeiend in het Engels en Nederlands/Vlaams; communicatief in het Russisch. De Arrondissementsrechtbank in Antwerpen, België benoemde haar tot beëdigd vertaler van de Nederlandse taal.
Dorota Monika Rosiak is ook Honorair Consul van het Koninkrijk der Nederlanden in Gdansk.

Arbiter en lid van het Presidium van het International Court of Arbitration bij de Polish Chamber of Maritime Commerce in Gdynia (2005-2017), lid van de raden van toezicht van bedrijven in het National Investment Funds-programma.

Voltooide haar juridische opleiding in Polen en in het buitenland (o.a. Universiteit Antwerpen); nam deel aan postdoctorale stages bij prestigieuze Nederlandse advocatenkantoren. Afgestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Administratie van de Universiteit van Gdańsk en postdoctorale studies in Europees Recht aan de Universiteit van Nicolaus Copernicus in Toruń. Ook afgeronde psychologische studies in Sopot, volgde talrijke juridische en psychologische cursussen en workshops op het gebied van onderhandelingstechnieken – waaronder de methoden die door de FBI worden gebruikt.

lees meer

JURIDISCHE DIENSTEN

Het advocatenkantoor biedt juridische diensten, waaronder grensoverschrijdende diensten, aan Poolse en buitenlandse Cliënten. Bedrijven, instellingen en particulieren.

Diensten worden verleend in: Pools, Engels en Nederlands/Vlaams.

Wij bieden onze bijstand op alle rechtsgebieden op het hele grondgebied van de Republiek Polen en in het buitenland. Wij voeren procedures voor alle autoriteiten en rechtbanken, inclusief de Hoge Raad.
Door samenwerking met buitenlandse advocatenkantoren, onder meer vanuit het grondgebied van België, Nederland, Frankrijk; Denemarken, Duitsland en andere Baltische landen kunnen wij grote, interdisciplinaire internationale zaken behandelen, inclusief procedures bij buitenlandse rechtbanken.

lees meer

Team

Het kantoor werkt samen met gespecialiseerde advocaten, zowel Pools als buitenlands – in het bijzonder vanuit het grondgebied van België, Nederland, Frankrijk; Denemarken, Duitsland en andere Baltische landen. Door deze samenwerking kunnen wij grote, interdisciplinaire zaken behandelen, inclusief procedures bij buitenlandse rechtbanken.

lees meer

Contact

Het advocatenkantoor is gevestigd in Gdansk.
Persoonlijke ontmoetingen vinden plaats op afspraak.

Op wens van de Cliënt is het mogelijk om een complete juridische dienst te verkrijgen zonder de noodzaak van een persoonlijke ontmoeting, d.w.z. door middel van communicatie op afstand, zoals telefoon, e-mail, instant messaging, traditionele post, koerier, enz.
dmr@dmrlaw.eu
+48 602 492 616